Handelsbetingelser (gavekort webshop)

PRISER:
Alle priser er incl. 25% moms og i Danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
City-odense.dk modtager betaling med Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. City-odense.dk krypter alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL ( Secure Socket Layer ) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERINGS OMKOSTNINGER:
Der er et ekspeditions gebyr på kr. 30,-, og er inkl. leverings omkostninger.

LEVERING:
City-odense.dk leverer typisk indenfor 4-5 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer.
Alle gavekort sendes med Post Danmark (almindeligt brev). Der kan forekomme forsinkelser ved Post Danmark, som Odense Cityforening er uden indflydelse på.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

FORTRYDELSESRET:
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varerbestilles via telefon eller internettet. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris og forsendelsesomkostninger.

VARERRETURNERING:
Varerreturnering skal ske til adressen:

Odense CityForening
Vintapperstræde 14, 1. sal
5100 Odense C

CVR: 81520410

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/Ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmark´s system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Odense CityForening.