Cityforeningens opgave er at markedsføre Odense City, planlægge og gennemføre forskellige aktiviteter, og varetage medlemmernes interesser i forhold til offentlige myndigheders lokalplaner og vedtægter.
I dag har Cityforeningen rigtig mange medlemmer. Dem er vi rigtig glade for; men vi vil gerne være endnu flere! Derfor opfordrer vi dig til at melde dig ind! Det er meget enkelt. Jo stærkere, vi er som forening, jo større mulighed har vi for at styrke Odense City yderligere, så endnu flere vælger at tage ind til city for at handle eller besøge byens mange restauranter og cafeer.

Ud over at være en del af et stærkt fællesskab får du som medlem blandt andet følgende fordele:
Specialpris ved annoncering i Fyens Stiftstidende
Specialpris ved annoncering i Ugeavisen.  
Gratis oprettelse af City Index side på Cityforeningens hjemmeside.
Mulighed for at deltage i Odense Cityforenings Gavekort-ordning.

Derudover gennemfører foreningen mange arrangementer - lige fra musikunderholdning og optræden på lørdage i forårs- og sommerperioden, til de meget store arrangementer som "Open by Night", "Live Koncerter", "Blomsterfestival", "HCA Festivals" og "Jul i City".

Vi arbejder stadig på at udvikle konceptet, så City bliver endnu mere interessant for vores gæster. Betingelsen for, at vi kan blive endnu bedre til vores opgave er, at vi står sammen og udvikler os som forening.

Hent tilmeldingsblanketten her.

Vi glæder os til at høre fra dig...