Cityforeningen indgår nyt samarbejde om julebelysningen med Odense Kommune

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at Odense Cityforening netop har indgået nyt samarbejde om julebelysning med Odense Kommune, således byens forretningsdrivende ikke står alene med hele regningen.

Aftalen gælder for 2024, 2025 og 2026 og betyder, at julebelysningen de kommende år bliver renoveret og får tilført nye elementer – for eksempel vil de ti platantræer i Vestergade (fra SuperBrugsen til Ny Vestergade) blive belyst fra 2024 og frem.

Samtidig vil den del af julebelysningen, som er ældst, blive udskiftet fra i år og årene frem.
 
”Vi er glade og stolte over, at vores gode samarbejde er blevet forlænget med Odense Kommune om julebelysningen med yderligere tre år. Julebelysningen er vigtig for den oplevelse, byens gæster får i juletiden, og nu kan vi glæde os over, at vi kan skrue endnu mere op for hyggen og samtidig begynde at udskifte noget af den belysning, der trænger,” siger Peter Bøgholm og tilføjer, at et kommende projekt er at få lys i de nye træer foran Føtex Food og Fisketorvet, men først, når træerne får en vis størrelse.
 
”Julebelysningen er vigtig for tiltrækningen af mennesker i gågaden i juletiden. Cityforeningen har en afgørende rolle i at sprede julehygge i centrum, og derfor er vi på kommunen også glade for deres engagement i at gøre bymidten mere attraktiv,” siger Dan Bonde Nielsen, Stabschef, Odense Kommune.
 
I år tændes julebelysningen sammen med det store juletræ på Flakhaven lørdag 16. november. Arrangementet begynder kl. 16 i den nordlige ende af Kongensgade, hvor der vil være et optog med brandbil, brandfolk klædt ud som nisser, sang og uddeling af slikposer, inden juletræet tændes kl. 17.



Foto: Søren Rosenberg